Belastingplannen 2018 |In deze nieuwjaarsbrief geven we een overzicht van de meest ingrijpende maatregelen die in beginsel op 1 januari 2018 in werking treden.
Advocaat Terence Vink heeft op verzoek van Quote commentaar gegeven op de belastingstructuur van Heerema naar aanleiding van de Paradise Papers. De link treft u hieronder aan: http://www.quotenet.nl/Nieuws/Het-offshore-imperium-van-Quote-500-lid-Hugo-Heerema-prijkt-prominent-in-Paradise-Papers-207360
De Belastingdienst heeft ons een brief gestuurd met daarbij een ge-update lijst van pokeraanbieders. Ook gaat de Belastingdienst nader in op de stand van zaken en de wijze van aangifte doen. De brief tref je hier aan.
Taxwise heeft mee gewerkt aan de serie bij BNN ‘Jan de Belastingman’ van Jan Versteegh. Heb je het nog niet gezien, klik dan op onderstaande link: https://www.npo3.nl/jan-de-belastingman/07-09-2017/BV_101384818/POMS_BV_10681131
Vandaag heeft de Belastingdienst ons geïnformeerd dat de staatssecretaris van Financiën voornemens is om het beroep in cassatie inzake twee recente hofuitspraken, waarbij geoordeeld werd dat Pokerstars.eu binnen de EU is gevestigd, door te zetten.