Ondernemingsrecht

De advocaten van Taxwise werken al jaren succesvol voor ondernemers. We herkennen elke levensfase van uw bedrijf en handelen navenant.

Ieder fiscaal gebied
Voor al uw financiële, fiscale en juridische vragen zijn we volledig uitgerust. Hoe groot uw bedrijf ook is en in welke cyclus het zich ook bevindt. Met tientallen jaren ervaring werken we efficiënt en secuur aan beste oplossingen. Waar nodig doen we dat in samenspraak met andere specialisten zoals een accountant, notaris of financieel adviseur. Taxwise ondersteunt u op ieder vlak. Bij de koop en verkoop van uw onderneming. Of bij de oprichting, insolventie of liquidatie. Verder zijn we voor alle facetten van uw financieringsarrangementen een laagdrempelig aanspreekpunt. Uiteraard procederen we voor u als dat leidt een geschikte uitkomst.

Gericht advies
In de eerste plaats zijn we uw collega-ondernemer. Daarom kennen we uw positie als de DGA of bestuurder van binnen en van buiten. Het stelt ons in staat om nog gerichter advies te geven bij het opstellen en aanpassen van juridische documenten. Van een huurovereenkomst tot algemene voorwaarden. Of een juridisch onderzoek bij een joint venture of een splitsing. Wellicht wilt u advies over het risico dat een relatie van een onderneming op kan leveren. De ervaren adviseurs van Taxwise werken altijd doelgericht naar een doeltreffend eindresultaat.