Over Taxwise advocaten

Een modern fiscaal advocatenkantoor dat ondernemers en particulieren allround adviseert in belastingzaken. We leveren u kwaliteit met een frisse aanpak. Snel en secuur.

Uw financieel belang
Bij ons staat uw commerciële behoefte altijd voorop. Vanuit die basis bouwen wij met onze klanten een duurzame relatie op. U kunt rekenen op onze jarenlange expertise en een ijzersterke dienstverlening op ieder fiscaal gebied.

Slimme oplossingen
‘Kan niet’ kennen we niet. Altijd werken we met een strategische insteek aan creatieve en slimme oplossingen. Is uw zaak erg verstrekkend? We zoeken alles tot op de bodem uit. Waar nodig zetten we ons uitgebreide netwerk in. Met voor u het beste eindresultaat tot gevolg.

Fiscale opiniemakers
Als professional met een brede blik staan we midden in de samenleving. We lezen niet alleen alles, maar reageren regelmatig op actuele kwesties. Onze opinies leest u onder meer in het Financieele Dagblad, de Telegraaf, Sprout, HP De Tijd, Quote en het NTFR.

Contact

Snel en eenvoudig uw vraag stellen aan de advocaten en belastingadviseurs van Taxwise?
Heeft u een concrete vraag? Of wilt u weten hoe u uw belastingpositie kunt optimaliseren? Wat het ook is, u kunt altijd bellen met één van onze advocaten en belastingadviseurs.

Telefoon: 020 – 240 24 50
Fax: 020 – 240 24 51
Email: info@taxwiseadvocaten.nl

BTW NL850090374B01 KvK 51596776

Bezoekadres: Banstraat 34, 1071 KA Amsterdam

Taxwise Advocaten

Banstraat 34, 1071 KA Amsterdam