Ons team

Terence Vink
Advocaat
Algemene praktijk
Burgerlijk Procesrecht
Belastingrecht

Effectief naar de beste oplossing

De belangen van de cliënt staan bij Terence voorop. Hij moet zich verdiepen in de mens achter het conflict of adviesvraag om deze zo daadkrachtig mogelijk op te lossen. Hierdoor is een brede klantenkring opgebouwd met wederzijdse loyaliteit. Specialisaties: vastgoed, familiebedrijven, betaald voetbal en poker.

Met Taxwise Advocaten wenst hij nieuw elan te brengen tussen de gevestigde orde. Terence maakt deel uit van de Fiscale Breingroep voor Tweede Kamerleden van de PVDA, is bestuurder van een algemeen nut beogende instelling en maakt deel uit van de kennisgroep ter wijziging van het ROZ model (kantoorruimte).

Met Jurjen geeft Terence regelmatig zijn visie in onder meer: het Financiële Dagblad, de Telegraaf, Voetbal International en Quote. Terence is als advocaat verbonden aan de Nederlandse Orde van Advocaten.

T 06 27 02 00 34
E tvink@taxwiseadvocaten.nl

Jurjen van Daal
Advocaat
Algemene praktijk
Burgerlijk Procesrecht
Belastingrecht

Kan niet? Hoort u nooit van ons

Zaken die anderen als kansloos onderop de stapel leggen pakt Jurjen graag met beide handen aan. Fiscaal kan het hem ook niet ingewikkeld genoeg zijn. Altijd gaat hij gedreven op zoek naar de slimste uitkomst. Met zijn strategische insteek is hij een goed onderhandelaar zo lang het kan en een goed procesvoerder als het moet. Jurjen heeft veel zaken op zijn naam staan als advocaat en fiscalist. Onder meer op het gebied van buitenlands vermogen, btw-carrouselfraude en aansprakelijkheid. Specialisatie: bezwaar- en beroepsprocedures.

Met Taxwise Advocaten wil hij met de nieuwe ideeën van vier gelijkgestemden dit oude beroep in een modern jasje steken. Voor Taxwise werkte Jurjen onder meer vijf jaar bij Vink & Partners. In 2008 startte hij met Stef van Weeghel een nieuwe fiscale afdeling bij Linklaters.

Jurjen geeft regelmatig zijn visie in onder meer: het Financieele Dagblad, de Telegraaf, Sprout, HP/De Tijd en Quote. Ook vraagt het Nederlands Tijdschrift Fiscaal Recht (NTFR) hem bijna wekelijks een commentaar te schrijven bij een rechterlijke uitspraak.

T 06 24 51 68 10
E jsvandaal@taxwiseadvocaten.nl

Sjaak Boes
Advocaat

Sjaak heeft onlangs zijn fiscale studie afgerond en is in augustus 2019 beëdigd als advocaat. Sjaak was al twee jaar verbonden als student-stagiair aan Taxwise Advocaten, maar is sinds maart 2019 in vaste dienst. Sjaak is als advocaat verbonden aan de Nederlandse Orde van Advocaten.

T 06 14 55 87 66
E boes@taxwiseadvocaten.nl

Wendela van Daal
Administratie

Wendela zorgt ervoor dat de administratie van Taxwise Advocaten op orde is en verzorgt andere ondersteunende taken op kantoor.

T 020 – 240 24 50
wvandaal@taxwiseadvocaten.nl