Jurjen van Daal

Advocaat & belastingadviseur

‘Kan niet? Hoort u nooit van ons’

Zaken die anderen als kansloos onderop de stapel leggen pakt Jurjen graag met beide handen aan. Fiscaal kan het hem ook niet ingewikkeld genoeg zijn. Altijd gaat hij gedreven op zoek naar de slimste uitkomst. Met zijn strategische insteek is hij een goed onderhandelaar zo lang het kan en een goed procesvoerder als het moet. Jurjen heeft veel zaken op zijn naam staan als advocaat en fiscalist. Onder meer op het gebied van buitenlands vermogen, btw-carrouselfraude en aansprakelijkheid. Specialisatie: bezwaar- en beroepsprocedures.

Met Taxwise Advocaten wil hij met de nieuwe ideeën van vier gelijkgestemden dit oude beroep in een modern jasje steken. Voor Taxwise werkte Jurjen onder meer vijf jaar bij Vink & Partners. In 2008 startte hij met Stef van Weeghel een nieuwe fiscale afdeling bij Linklaters.

Jurjen geeft regelmatig zijn visie in onder meer: het Financieele Dagblad, de Telegraaf, Sprout, HP/De Tijd en Quote. Ook vraagt het Nederlands Tijdschrift Fiscaal Recht (NTFR) hem bijna wekelijks een commentaar te schrijven bij een rechterlijke uitspraak.

T 020 – 240 24 53
E jsvandaal@taxwiseadvocaten.nl